fredag 11. april 2008

Blomster

Etter at vi har satt igang med husbygging, dvs er iferd med å skal bygge hus, har jeg liksom satt alt på hold. Når det gjelder hus og hjem altså. Har ikke giddet kjøpe nye blomster engang, for vi skal jo flytte.....om 1!!!!! år!!! Så nå har jeg kjøpt meg blomster. :=)

8 kommentarer:

Karna sa...

He, he....kan skjønne du må kjøpe blomster av og til...men jeg skjønner hva du mener, da er en liksom ferdig med det gamle, og vil bare tenke på det nye.....

Storeflittig sa...

Jeg kjenner den følelsen, vi leier... her er det bare grønne planter som er like holdbare som kaktus, hehe.

Jeg har lagt deg til på norskeinteriorblogger.blogspot.com og oppfordrer alle som har lagt seg til å linke på bloggen sin:):)

Takk for at du er med, jeg har allerede oppdaget flere nye blogger, så dette blir bra!

Storeflittig sa...

Hei igjen!
Av en eller annen grunn har du ikke feed på bloggen din, noe som alle blogspot blogger har. har du "skrudd den av"?

Litt kjedelig for deg å alltid havne på bunnen av listen...

Anna Lisa sa...

Koselig med blomster ja:) Det lyser opp kvardagen. Ønska deg ein fin kveld. Klem

♥ H@rmoni ♥ sa...

Skjønt med tulipaner! Grattis med forholdsvis ny blogg! Blir masse planlegging på dere framover skjønner jeg, og det er masse inspirasjon på nettet!
Ha en fin fin uke!
:O)

MeyBiMe sa...

Koselig blogg du har :-)
Lykke til med den lille :-)

Emmeline sa...

Å jeg kjenner meg igjen... Når man vet at det kommer noe nytt der fremme, da gidder man rett og slett ikke stresse så mye med det som er nå!
Jeg er på kveldens lille takkerunde. Har jo bestemt meg for å besøke alle som la igjen en hilsen på ettårsinnlegget mitt, og det er faktisk utrolig koselig. Massevis av fine og inspirerende blogger å besøke og din er en av dem. Må jo bare få takke for varme ord og koselig hilsen fra deg. Håper du får en fin søndagskveld og en kjekk uke:)
Lykke til med ny baby!!!

mali-mo sa...

Nydelige blomster du har kjøpt deg. Måtte smile litt av deg som allerede har "flyttet inn i drømmen" i fremtiden, kjente meg litt igjen ;)

Den kurven under her var vel bare noe av det fineste babyutstyr jeg har sett! Åh sukk, så vakker! Heldige deg, som har den og som venter på et lite gull...er det lenge til nå da? Lykke til!